Подови настилки

Повишете функционалността и комфорта във всяко помещение с помощта на висококачествени подови настилки. Отличителни със своята забележителна експлоатационна издръжливост, качество на материала и възможността за лесно почистване, те за чудесно решение за административните, индустриалните, жилищните и здравните сгради.

С тях можете да създадете приятен и креативен интериор в офиса, да регулирате акустиката в помещението и да намалите ударния шум. Разходите, необходими за тяхната поддръжка, са сравнително ниски.

Индустриалните подови настилки притежават безупречни технически показатели и впечатляваща износоустойчивост дори в екстремни производствени условия. Те подсигуряват комфортна и безопасна обстановка по време на работа.

Създайте уютна домашна атмосфера със стенните облицовки и подовите покрития, които ще откриете при нас. Освен че ще се предпазите от прах, плесен и развитие на патогенни микроорганизми, ще придадете на пространството усещане за хармония, естетика и стил.

За здравните заведения са подходящи покрития, които обезпечават потребността от извънредно висока хигиена. Нашите изделия са антибактериални, противохлъзгащи и безопасни. Те гарантират не само физическото удобство на пациентите и служителите, но и изграждат една по-приветлива и спокойна атмосфера.

Разгледайте още какви възможности могат да Ви предоставят нашите продукти.