Подови настилки

Повишете функционалността и комфорта във всяко помещение с помощта на висококачествени подови настилки. Отличителни със своята забележителна експлоатационна издръжливост, качество на материала и възможността за лесно почистване, те за чудесно решение за административните, индустриалните, жилищните и здравните сгради.

С тях можете да създадете приятен и креативен интериор в офиса, да регулирате акустиката в помещението и да намалите ударния шум. Разходите, необходими за тяхната поддръжка, са сравнително ниски.

Индустриалните подови настилки притежават безупречни технически показатели и впечатляваща износоустойчивост дори в екстремни производствени условия. Те подсигуряват комфортна и безопасна обстановка по време на работа.

подови настилки

Създайте уютна домашна атмосфера със стенните облицовки и подовите покрития, които ще откриете при нас. Освен че ще се предпазите от прах, плесен и развитие на патогенни микроорганизми, ще придадете на пространството усещане за хармония, естетика и стил.

За здравните заведения са подходящи покрития, които обезпечават потребността от извънредно висока хигиена. Нашите изделия са антибактериални, противохлъзгащи и безопасни. Те гарантират не само физическото удобство на пациентите и служителите, но и изграждат една по-приветлива и спокойна атмосфера.

Разгледайте още какви възможности могат да Ви предоставят нашите продукти.

Как да изберем правилните подови настилки?

Всички подови настилки, предлагани от “ЕН АР ДЖИ ПРОГРЕС”, притежават отлични характеристики като удароустойчивост, дълготрайност при експлоатация и красив дизайн. Те обаче имат и специфични качества в зависимост от предназначението им, и е добре да се съобразите с това, когато избирате каква настилка Ви е необходима.

Настилките, предназначени за офис и административни сгради, доказано намаляват ударния шум и създават по-тиха и комфортна за работа атмосфера. Подовите настилки за индустриални и производствени помещения са специално разработени с отлични показатели като електростатичност, електропроводимост и устойчивост на високи концентрации на химикали.

При настилките за жилищни сгради имате много и разнообразни опции. Освен с елегантен дизайн тези подови настилки са разработени да не задържат прах, микроби, плесени и патогенни микроорганизми.

Предназначените за здравни заведения настилки са гъвкави, хигиенични, антибактериални и изключително лесни за поддръжка и почистване. Липсата на фуги способства за високата хигиена и пречи на развитието на фунги, бактерии и плесени. Всички допълнителни въпроси ще получат обстоен отговор от нашите консултанти.

 

 

Получете решение за Вашите нужди

Напред