Подови настилки в административни и офис сгради

ЕН АР ДЖИ ПРОГРЕС ЕООД е официален дистрибутор и оторизиран апликатор на подови настилки и стенни облицовки, произведени от Gerflor – водещ производител в световен мащаб на висококачествени материали, доказали своите качества в дългогодишни експлоатационни условия. Подовите насилки на Gerflor, предназначени офиси, обществени и административни сгради могат да бъдат хомогенни или хетерогенни PVC настилки, луксозни винилови настилки на плочи или ламели и др. Те ще създадат чрез подходящ дизайн естетика, максимален комфорт и здравословна и безопасна работна среда.

подови покрития

Неповторим комфорт и безпроблемна експлоатация

Съвременните и модерни офиси трябва да вдъхновяват и мотивират. Настилките на Gerflor са особено подходящи за създаване на неповторима атмосфера. Лесни за подръжка, с минимални експлоатационни разходи, висока износоустойчивост. Те допринасят за създаване на креативен и запомнящ се интериор във всяко офис пространство.

Перфектно съотношение цена-качество. Съвременната визия на подовите настилки са идеалния избор, когато акустиката и намаляването на ударния шум са важни за комфорта на служителите. Подходящи за отворени офиси, както и за повдигнати подове.

Gerflor Linoleum

Получете решение за Вашите нужди

Напред