Подови настилки в здравни заведения

ЕН АР ДЖИ ПРОГРЕС ЕООД е официален дистрибутор и оторизиран апликатор на подови настилки и стенни облицовки, произведени от DLW Flooring GmbH – водещ производител в световен мащаб на висококачествени материали, доказали своите качества в дългогодишни експлоатационни условия.
подови покрития

С настилките на DLW – безупречна хигиена и антибактериалност

Гъвкавите настилки на DLW – PVC, линолеум са антибактериални, хигиенични, лесни за почистване и последваща поддръжка. Термичното заваряване гарантира гладка, равна безфугова повърхност, която не позволява развитие на бактерии, фунги и плесени.

Устойчиви на дезинфектанти, произведени за високоинтензивен трафик, готови системи с нанесено фабрично предпазно покритие PUR +, настилките на DLW гарантират безупречна функционалност във всяка зона на болничното заведение.

Електропроводими настилки за операционни зали, образна диагностика – за да гарантират безопасността на пациенти, персонал и техника. Естетични, в топли пастелни цветове – за да ускорят възстановяването на пациентите. Противохлъзгащите и акустични свойства отговарят и на най-високите изисквания в Европа за болнични заведения.

Получете решение за Вашите нужди

Напред